Nyitólap Írások Ajánló
Rólunk Email


Fényörvény

Rólunk   Elérhetőség   Vásárlás

^ tetejére ^

Rólunk

Csoportunk jelenleg 3 fő fix taggal rendelkezik, és több külső segítővel, társsal, médiummal, akik mind hozzátettek valamit (ha csak áttételesen is) könyvünkhöz.

A könyv szerzői a gyakorlatban Szemrád Nándor és B. Máté.

Szemrád Nándor vagyok. 1967 január 31.-én születtem Budapesten. Érdekelnek a misztikus ismeretek - de nem csak amatőr és műkedvelő szinten... A Baktay Ervin Asztrológiai Főiskola hallgatója voltam a '90-es években. Nagyjából ekkor érettségiztem is - de a más síkok valóságát kutató hajlam már e tanulmányok előtt kezdett kibontakozni jellememben. Próbáltam nyitni a keleti vallások felé: a Buddhizmus "nagyon megfogott"... A kelet bölcsei közelebb állnak a valóság megismeréséhez, mint bármely nyugati filozófiai irányzat. Krisztus vallási tézisei is nagyon közel vannak ahhoz, amit a kelet legnagyobbjai hirdetnek - csak meg kell látni a hasonlóságot közöttük.
Egy adott népnek egy adott korban csak bizonyos módon lehet elmondani az IGAZSÁG egy-egy részletét. A látszólagos másság oka éppen ez a vallások között... mégis állíthatjuk, hogy az ÚT mindig egy. A hegyre érő ösvények közül lehet válogatni, de a hegynek csak egy csúcsa van!

Én a magam asztrológiai világképét képes vagyok hozzárendelni egy NAGY EGÉSZHEZ. Jelenleg egy csoport szervezésén dolgozom, melynek tagjai használhatják és használni tudják majd a minden emberben jelenlévő energiákat. Nem valaki mellett, és nem valaki ellen próbálunk kiállni, hanem önmagunkért. Én képviselném magát a csoportot is: aki beszélni vagy találkozni akar velem, személyesen is megteheti.

B. Máté rendkívül komoly misztikus érzékenységű, és képessé vált arra, hogy más dimenziókat kutató hipnózisban mint médium részt vegyen.

^ tetejére ^

Elérhetőség

06 (20) 919-8863

Email

^ tetejére ^

Vásárlás

Személyesen a szerzőktől.

^ tetejére ^